Abbes Lokala servicetjänster i Skellefteå är ett städ och serviceföretag som är verksamma i och runt om Skellefteå. Vi fungerar som en hjälpande hand till både företag och privatpersoner. Vi fixar det ni inte hinner, kan eller vill göra själva!

Vi antar din förfrågan med ett leende på läpparna och redo att hjälpa till. Oavsett storlek på arbetet är varje uppdrag lika viktigt och vi anpassar oss med stor flexibilitet efter dina behov och önskemål. Du som kund är viktig för oss.

StädFirma

i Skellefteå

sedan 2014

Abubaker ammar

Ett städföretag med kunden i fokus , Abbes lokala servicetjänster i Skellefteå är ett komplett städ och serviceföretag med helhetslösningar för alla typer av uppdrag inom företagets tjänsteområden. Vi är öppna för nya utmaningar, vilket innebär att Du som kund alltid komma med en förfrågan om tjänst som skulle underlätta din vardag hemma eller på arbetsplatsen.

Vår målsättning är att ständigt söka ny kompetens så att vi ska vara det självklara valet inom vår region för såväl företag som privatkunder. Vi vår vision är att förenkla vardagen för våra kunder.

Det innebär bland annat att vi förutom traditionell och specialstädning samt enklare fastighetsskötsel, inomhus och utomhus gärna kompletterar uppdraget med ett heltäckande servicekoncept för mattor, gardiner och lättare renovering.

De lokalvårdsprodukter som vi använder oss av i Abbesstäd i  Skellefteå  är certifierade och miljömärkta.

Referensarbeten

Nedan hittar ni ett urval av de tjänster vi utfört hos kunder. Välkommen in med din förfrågan om uppdrag!

Du når oss på telefonnummer

070 525 95 03